Aanbevelingen

Tom Rademakers
Managing Partner bij We Are Media
“De samenwerking met Maurice Krabbendam voor het online platform Reclameblog.com heb ik als zeer prettig ervaren. Maurice is altijd bereid meer te doen dan wat er van hem gevraagd wordt en het werk dat hij voor ons heeft geleverd was altijd van goede kwaliteit. Hij heeft een inspirerende persoonlijkheid en het is iemand waar goed mee te sparren valt wanneer het gaat om (online) ondernemen. Zonder twijfel zou ik wederom zaken met hem doen en ik beveel hem dan ook graag aan!”

Taha Lamine
Senior Adviseur Kantoren bij ING
Ik ging naar Maurice met een schrijfopdracht over het onderwerp bankieren. Hoewel hij aangaf hier geen achtergrond in te hebben, bleek hij toch snel in staat om vertrouwd te raken met de inhoud van de opdracht. Hij kwam zelfs met een compleet unieke kijk op het onderwerp, die hij daarna tot mijn volle tevredenheid uitwerkte.

De Engelse schrijfvaardigheden van Maurice zijn indrukwekkend, en zijn communicatie met mij als klant was uitstekend. Hij betrekt je echt bij de opdracht zodat je krijgt wat je wilt, maar tegelijkertijd is hij onafhankelijk, en neemt hij je het werk uit handen.

Tot slot: ik lees regelmatig zijn werk op de online platformen waar hij voor schrijft. Zonder twijfel kan ik zeggen dat hij een vaardig en veelzijdig tekstschrijver is, die bijna elk onderwerp wel aankan. Van harte aanbevolen!

Christiaan Slierendrecht
Managing Partner bij We Are Media
“Ik heb samen met Maurice aan verschillende copywritingopdrachten gewerkt. Hij is een prettige internet consultant en copywriter om mee samen te werken. Maurice houdt zich aan zijn beloftes, levert content op tijd aan, en doet zijn werk met veel toewijding en een gevoel voor humor. Van harte aanbevolen!”