Redactionele & commerciële teksten voor websites

KIC is gespecialiseerd in het verzorgen van redactionele & commerciële teksten voor websites, zowel in het Nederlands als in het Engels. Wat haalt u op dit gebied in huis als u mij inhuurt?

Geen spatie verkeerd

Het internet staat vol met spelfouten, maar KIC doet aan deze verloedering niet mee. Als u serieus genomen wilt worden met uw website, dan kunt u zich geen verkeerd geplaatste spatie veroorloven. Ik ben een perfectionist op het gebied van spelling, en dat ziet u terug in de teksten die ik schrijf.

Doeltreffende content

Uw tekst heeft een doel. De lezer moet vermaakt worden, vastgehouden op de website. Of op een idee worden gebracht, en vaak zelfs tot een bepaalde handeling worden aangezet. Vaak is ook belangrijk dat de juiste zoekwoorden langskomen, zodat uw website wordt gevonden via de zoekmachines. De truc is om alle gewenste effecten te bewerkstelligen zonder dat de lezer hier erg in heeft. De kwaliteit staat altijd voorop.
Voor content met een doel bent u bij mij aan het juiste adres. Ik luister naar uw wensen en lever, op basis van mijn ervaring en uw input, een tekst die daarbij aansluit.

Verschillende stijlen

De ene tekst is de andere niet. Gaat u voor de meer zakelijke toon, of mag er juist een welgeplaatst scheutje humor in uw content komen? Uw doelgroep, onderwerp en bedrijfs- of redactiefilosofie bepalen voor een groot deel de toon van schrijven. Ik zorg ervoor dat deze toon consequent aanwezig is in uw teksten of artikelen. Bovendien kan ik u helpen uw huisstijl te definiëren.

Zoekmachine-vriendelijk

De kans is groot dat mensen voor het eerst met uw website in aanmerking komen door op een bepaald onderwerp te zoeken via een zoekmachine als Google of Bing. Teksten van KIC zijn dusdanig geschreven dat u de grootst mogelijke kans heeft om op de door u gewenste onderwerpen hoog in de zoekresultaten te komen.

Contentplan

Ik kan door uzelf bedachte tekstideeën uitwerken, maar daarnaast kan ik u ook helpen bij het kiezen van de juiste content voor uw site. Ik help u te bepalen welke teksten, artikelen en pagina’s passen bij de boodschap die u wilt uitdragen, en vertaal dit naar een concreet contentplan, dat ik desgewenst ook voor u uitwerk.

Redigeren

Buiten het zelf aanleveren van content, kan ik ook bestaande teksten voor u onder de loep nemen. Ik verbeter eventuele schoonheidsfoutjes, en kan bovendien gerichte aanpassingen doorvoeren, zodat de teksten beter tot hun recht komen. Vaak kan met enkele gerichte aanpassingen al veel effect worden gesorteerd.

Wilt u meer weten over wat KIC op het gebied van webredactie en (commercieel) tekstschrijven voor u kan betekenen? Stuur dan een mail via dit formulier. Ik streef ernaar om iedere mail binnen 24 uur te beantwoorden.