Een eigen WordPress website

Naast het verzorgen van de content voor uw website, kan Krabbendam Internet Consulting ook de website zelf voor u verzorgen. Ik maak hiervoor gebruik van de open source software WordPress.

Waarom de WordPress-oplossing?

Een professionele website van de grond af laten bouwen door een programmeur kan een prijzige aangelegenheid zijn. Dit terwijl er een veel goedkoper en sneller alternatief is in de vorm van WordPress, waarmee een kwalitatief gelijkwaardige website kan worden gemaakt.

WordPress is open source software om websites mee te bouwen, wat betekent dat iedereen er nieuwe toepassingen voor kan ontwikkelen. Aangezien dit doorlopend door vele ontwikkelaars wordt gedaan, is met WordPress vrijwel alles op websitegebied mogelijk. Doordat ik veelvuldig met WordPress websites heb gemaakt, weet ik precies hoe ik met deze software de site kan maken die u voor ogen heeft. En dit kan ook nog eens erg snel.

Als u bij KIC een WordPress site bestelt, kan deze vaak al binnen enkele dagen klaar zijn. U kunt daarbij zelf tot in detail aangeven hoe alles eruit moet komen te zien, en welke functionaliteiten er aanwezig moeten zijn. Of als u dat liever heeft, bedenk ik voor u een ontwerp dat bij uw ideeƫn past.

Een voorbeeld van een door mij gemaakte website, waarvoor ik behalve het design overigens ook de teksten verzorgde, is die van advocatenkantoor Willemse & Van Poorten.

Een website die u ook snapt

Misschien wel het grootste pluspunt van een met WordPress gemaakte website, is dat uzelf en uw personeel er ook gewoon mee uit de voeten kunnen. Het control management systeem van WordPress – of met andere woorden de plek waarop u pagina’s aanpast, en bijvoorbeeld nieuwe artikelen plaatst – is zodanig ontworpen dat iedereen er op eenvoudige wijze mee kan werken.

Voor de zekerheid leg ik ook altijd nog even uit hoe alles werkt. Zo kunt u in de toekomst zelf kleine aanpassingen doen aan uw website, wat weer het geld van een professional inhuren bespaart. Al staat KIC op dat gebied natuurlijk altijd voor u klaar.

Wilt u ook een eigen WordPress website? Stuur dan geheel vrijblijvend een mail via het contactformulier.